Flickor-B
Toppbild 2018 8
Md flickorb drake
Md img 3245

Första hemmamatcherna avklarade!

Söndagens seriematcher i Flickor-B gick utmärkt med väl spelade matcher. Brinken/Djurgården, Sundbyberg och Ekerö var gästanda lag. Tack till alla som hjälpte till med sarg, seket och assisterande coach Chrille.

Bra kämpat tjejer!

Första cupen avklarad!

Tjejerna besökte Sundbyberg i söndags och tre matcher stod på schemat. Vinst i första och sedan två jämna bataljer men till slut förlust i båda matcherna. Men det är inte fy skam när det är första gången de ställer upp i matchspel och ishockey...

BRA JOBBAT!!:-)

Hockeylaget för tjejer mellan 9-11 år

Team Flickor-B är Sollentuna Hockeys lag för tjejer mellan 9-11 år som vill träna hockey och spela matcher mot andra tjejlag i Stockholm.

Tjejhockey växer i popularitet och nu är det dags för Sollentunas tjejer att visa var skåpet ska stå. Inför säsong 2018/2019 startar vi därför ett hockeylag för tjejer. Kom och var med och träna och spela hockey. Det är superkul!

Huvudtränare för Flickor-B är Amanda Jobs. Amanda har en bakgrund som aktiv i Sollentuna Hockey inom Ringette men har också spelat Stålbucklan och varit uttagen till U18 landslagsläger inom hockeyn.

Flickor B är den yngsta åldersgruppen inom tjejhockeyn. Det finns 15-20 Flickor-B lag bland klubbarna i Stockholmsområdet vilket borgar för ett roligt seriespel och utbyte mellan klubbarna. Fortfarande är antalet spelare inom flickhockeyn begränsat och därför tillämpas generösare regler som låter klubbarna samarbeta och låna/låna ut spelare.

Har du frågor eller funderingar på tjejhockey eller vår hockeyskola, ta kontakt med Sollentuna Hockeys kansli, kansli@sollentunahockey.com

Här visas nyheter.

Arbete sökes

17 apr, 2019
Vi söker arbete, mån-fre dagtid, till några av våra A-lagsspelare. Har ni vetskap om lediga jobb eller kontakter som kan förmedla jobb hör gärna av er till kansli@sollentunahockey.com.

Kom och prova på Ringette

15 apr, 2019
På påskafton mellan 10:00-11:30 är alla från 5 år och äldre, som är intresserade av att prova på ringette, välkomna till Sollentunavallen. Med på isen kommer vi att ha ett gästande ringettelag från Kanada. Laget är Central Alberta Sting, som gästar Sverige och Finland och som kommer att möta våra svenska juniorer i en träningsmatch senare på lördagen. Det enda som krävs för att vara med är ett par skridskor, hjälm och ett par varma vantar/handskar. Övrig utrustning är frivillig. Vi lånar ut klubbor.

Sommarcamp vecka 32

11 apr, 2019
Vi arrangerar som vanligt sommarcamp vecka 32. Spelare födda 2011, 2010, 2009 och 2008 är välkomna att delta. Mer info kommer längre fram.

Ny länk till webshoppen

10 apr, 2019
SHCs webshop i samarbete med North Side Sport har bytt adress. Läs mer

Flickor B spelade vårcup i Värmdö i söndags.

8 apr, 2019
5 matcher och härligt go i laget. Kul att vårat tjejlag är igång på riktigt. Hoppas fler vill haka på detta härliga gäng!
Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md 2017ccm ft1 skate webads 250x288 en
Huvudsponsor Utrustning
Md gold
Guldsponsorer
Md silver
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub