Flickor-B
Toppbild 2019 2020

TACK TJEJER FÖR DENNA SÄSONG!

Bra jobbat och nu tar vi nya tag till nästa säsong.:-)

Md flickorb drake
Md img 3245

Första hemmamatcherna avklarade!

Söndagens seriematcher i Flickor-B gick utmärkt med väl spelade matcher. Brinken/Djurgården, Sundbyberg och Ekerö var gästanda lag. Tack till alla som hjälpte till med sarg, seket och assisterande coach Chrille.

Bra kämpat tjejer!

Första cupen avklarad!

Tjejerna besökte Sundbyberg i söndags och tre matcher stod på schemat. Vinst i första och sedan två jämna bataljer men till slut förlust i båda matcherna. Men det är inte fy skam när det är första gången de ställer upp i matchspel och ishockey...

BRA JOBBAT!!:-)

Hockeylaget för tjejer mellan 9-11 år

Team Flickor-B är Sollentuna Hockeys lag för tjejer mellan 9-11 år som vill träna hockey och spela matcher mot andra tjejlag i Stockholm.

Tjejhockey växer i popularitet och nu är det dags för Sollentunas tjejer att visa var skåpet ska stå. Inför säsong 2018/2019 startar vi därför ett hockeylag för tjejer. Kom och var med och träna och spela hockey. Det är superkul!

Huvudtränare för Flickor-B är Amanda Jobs. Amanda har en bakgrund som aktiv i Sollentuna Hockey inom Ringette men har också spelat Stålbucklan och varit uttagen till U18 landslagsläger inom hockeyn.

Flickor B är den yngsta åldersgruppen inom tjejhockeyn. Det finns 15-20 Flickor-B lag bland klubbarna i Stockholmsområdet vilket borgar för ett roligt seriespel och utbyte mellan klubbarna. Fortfarande är antalet spelare inom flickhockeyn begränsat och därför tillämpas generösare regler som låter klubbarna samarbeta och låna/låna ut spelare.

Har du frågor eller funderingar på tjejhockey eller vår hockeyskola, ta kontakt med Sollentuna Hockeys kansli, kansli@sollentunahockey.com

Här visas nyheter.
Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md 2017ccm ft1 skate webads 250x288 en
Huvudsponsor Utrustning
Md gold
Guldsponsorer
Md silver
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub