A-lag
Toppbild 2018 8

Hudik på besök: "Vi vill ha revansch!"

Publicerad 2018-12-11 17:41
18afcd4b ba29 4864 aee6 941cf1dee688
I söndagens match vann SHC borta mot Trångsund med 1-2, men det satt långt inne och krävde straffar innan SHC kunde åka hem med segern. Onsdag kväll är det dags för sista hemmamatchen i årets grundserie av HockeyEttan östra.

En tuff uppgift väntar när seriesuveränen och sedan länge klara Allettan-laget Hudiksvall kommer på besök till Sollentunavallen på onsdag kväll

För SHCs del handlar matchen om att positionera sig inför spel i fortsättningsserien. Som läget är behövs minst en poäng för att säkra en tredjeplats inför fortsättningsserien som startar i mellandagarna. Fortsättningsserien spelas sedan över 18 omgångar där ettan får chansen att spela kval till playoff till Allsvenskt kval.

Poängmässigt är SHC aningen bättre än i fjol vid samma tid. Betyder det att laget är nöjda med insatsen så här långt?

— Nja, nöjda är vi inte, 6-7 poäng till har vi klart haft inom räckhåll, vilket hade gett oss chansen på en allettanplats inför avslutningen, säger tränare Klint som menar att det finns mer att få ut av laget.

Onsdagskvällens match då: Hudiksvall förlorade sist. Vilka chanser ser du att vinna sista matchen?

— Vi gav dem en ordentlig match uppe i Hudik där de avgjorde matchen något slumpartat sent. Vi vill ha revansch för den förlusten.

Oberoende av hur onsdagens match går stundar ett två veckor långt matchuppehåll. Planen är att laget tränar på till torsdagen 20 december och därefter återsamlas på annandagen och laddar för match den 27/12.

Vad målsättningen är för vårserien ber Klint att få återkomma till.

— Vi ska sammanfatta och utvärdera höstserien med truppen och därefter enas om en målsättning för våren.

Onsdag kväll kl 19:00 på Vallen är alltså sista chansen på ett par veckor att se SHCs a-lag.

Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md 2017ccm ft1 skate webads 250x288 en
Huvudsponsor Utrustning
Md gold
Guldsponsorer
Md silver
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub