U16
Shc banner

Bra uppstartscamp!

Publicerad 2019-08-21 10:00
ICA Maxi uppstartscamp får höga betyg

Efter uppstartscampen har vi genomfört en enkät bland killarna - de ger campen höga betyg!

För att kunna utveckla verksamheten och bli bättre (och roligare) genomför vi enkäter bland spelarna. För enkäten efter uppstartscampen fick vi 27 svar från de 30 som deltog. Det ger oss en bra bild av vad killarna tycker om campen. Enkäten var som tidigare anonym, dvs vi kan inte se vem som har svarat vad.

Vi har ställt följande frågor:

  1. Var uppstartscampen 2019/2020 rolig?
  2. Var uppstartscampen 2019/2020 bra (kvalitet)?
  3. Viket moment var bäst på uppstartscampen (betygsättt, där 1 är sämst och 5 är bäst)?
    - Ispass
    - Fys/Kondition
    - Internmatch
    - Social aktivitet
    - Lunch
    - Mellanmål
  4. Vad skulle kunna göra uppstartscampen bättre? (Öppen fråga)

Utav de svarande tycker 96% att uppstartscampen var Rolig eller Jätterolig, 4% tycker att den varit Ok och ingen tycker att den har varit Mindre rolig eller Tråkig.

Utav de svarande tycker 96% att uppstartscampen var Bra eller Jättebra, 4% tycker att den har var Ok och ingen tycker att den har varit Mindre bra eller Dålig. Killarna är lite mer nöjd med kvaliteten än hur rolig campen var.


1. Sociala aktiviteter: Mattias Ringqvist genomförde en mycket uppskattad övning nere vid vattnet bakom båtklubben under lördagen. Aktiviteten fick högst betyg, hårfint före ispassen. Tillsammans med Ispass och Internmatch är det den aktivitet som får flest 5:or i betyg. Flera killar har uttryckt att de önskar mer/fler såna aktiviteter.

2. Ispass: Aktiviteten kommer på andra plats, slagen av Sociala aktiviteter på målfoto... dock har vi en svarande som givit Ispass betyg 1 - med kommentaren att det borde vara fler ispass. Man kan misstänka att betyget är kopplat till att han ville ha fler ispass… rensat för det svaret får Ispass snittbetyget 4,4.

3. Internmatch: Matchen kommer på tredje plats och är en av tre "topp-aktiviteter". Den har något fler 1,2 och 3 än de två aktiviteterna ovan. En av dem som gav lägre betyg har kommenterat att han ville ha ett ispass till.

4. Mellanmål: Är visserligen ingen aktivitet, men kul att killarna uppskattar att ICA Maxi sponsrar med gratis mellanmål.

5. Fys/Kondition: En aktivitet som generellt får lägre betyg i våra enkäter - men ändå ett högt snittbetyg 4,0... ett nödvändigt ont. :-)

6. Lunch: Luncherna får lägst betyg. Flera killar har kommenterat att de hade önskat mer mat på lunchen, så det var sannolikt något för små portioner för våra killar.

Snittbetyget blir lika högt som för försäsongen, dvs 4,2 utav 5,0 - vilket är jättekul!


Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md warriorlogo
Material sponsor
Md spons logo guld 230122
Guldsponsorer
Md spons logo silver 221227
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub