U16
Shc banner

Resultat spelarenkät

Publicerad 2020-03-23 22:30
Ny spelarenkät genomförd - spelarna trivs fortsatt bra i Team 05!

Under mitten av mars har vi genomfört en ny spelarenkät, dvs efter sista seriematcherna. Vi ställde tre huvudfrågor, en fråga kring hur de tänker om att försöka ta en plats i Team 05 nästa säsong samt en fri fråga, där de kan kommentera fritt. Vi fick in svar från 28 av 30 spelare, vilket motsvarar drygt 93% i svarsfrekvens. Enkäten är som vanligt anonym.

Killarna är fortsatt mycket nöjda med att tillhöra Team 05. Det är dessutom kul att vi får så många kommentarer och synpunkter från dem i samband med att de svarar på huvudfrågorna. Det ger oss ledare en bra grund till att försöka förbättra verksamheten.

Nedan redovisas de tre huvudfrågorna samt en kort sammanfattning av de "fria" kommentarerna.

1. Har säsongen 2019/2020 varit rolig?

89% av killarna tycker att säsongen har varit ROLIG eller JÄTTEROLIG. Vi har fått in 13 kommentarer på vad vi kan göra för att det ska bli ännu roligare, bl.a. fler cuper, vinna fler matcher/spela bättre/nå A-serien, bättre fokus och inställning, färre samträningar, mer skotträning och teori. Sedan kommer det även kommentarer såsom vara skadefri/frisk och att Coronaviruset förstört säsongsavslutningen.

2. Har säsongen 2019/2020 varit bra (kvalitet)?

82% av killarna tycker att säsongen så här långt har varit BRA eller JÄTTEBRA. Vi har fått in 5 kommentarer på vad vi kan göra för att det ska bli ännu bättre, bl.a. att killarna ska visa mer vilja i matcherna, bättre fokus på träningar och matcher samt önskan att vi nått A-serien.

3. Trivs du bra i Team 05?

100% av killarna trivs BRA eller JÄTTEBRA i Team 05! Vi har inte fått in några kommentarer från denna fråga.

Utöver detta har vi fått ytterligare förslag till ledarna (fria kommentarer), nedan redovisas de sammanfattat och utan inbördes ordning:

  • Spela i A-serien nästa säsong
  • Mer seriös uppladdning inför match
  • Hårdare träning
  • Fortsätta som ni gör
  • Roligare backövningar och mer helplan på träningarna

Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md warriorlogo
Material sponsor
Md spons logo guld 230122
Guldsponsorer
Md spons logo silver 221227
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub