Toppbild 2018 8

Årsmöte med val av ny ordförande

Publicerad 2018-06-18 19:10
SHCs årsmöte gick av stapeln den 12:e Juni. Föreningens ordförande för säsongen 18/19 är Karin Myrestam som valdes in i styrelsen tillsammans med Therese Wiik och Anders Bjur.

Under årsmötet presenterades det gångna året i ord och siffror. Klubbens ekonomi är fortsatt god, vi hamnade på några tusenlappar plus och vi har tillräckliga tillgångar i nuläget för att uppfylla HockeyEttans krav. Däremot behöver vi under de kommande åren öka på kassan eftersom kraven på eget kapital kommer att öka. De flesta sponsorer har förnyat sina kontrakt vilket är bra för det långsiktiga arbetet, men vi vill fortfarande göra mer och söker därför möjligheter att öka intäkterna i klubben.

En verkamhetsplan och budget för 18/19 antogs av årsmötet. Budgeten siktar på ett nollresultat. En viktig punkt på verksamhetsplanen för 18/19 är att implementera den sportsliga verksamhetsplanen som sportrådet arbetat fram under föregående säsong. Den ger en viktig vägledning till alla lag i klubben om hur vi vill bedriva verksamheten och vilka mål som ska eftersträvas.

Med val av Karin, Anders och Therese uppgår nu styrelsen till nio personer - en bra blandning av erfarenhet och nya ideer. Samtidigt passar vi på att tacka Mathias Öhr för hans insats i styrelsen och som ordförande under den gångna säsongen.

Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md 2017ccm ft1 skate webads 250x288 en
Huvudsponsor Utrustning
Md gold
Guldsponsorer
Md silver
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub