Shc banner

Uppdatering gällande hur vi hanterar vår verksamhet med anledning av Coronaviruset (COVID-19) och dess spridning.

Publicerad 2020-03-27 15:30
Styrelsen för löpande diskussioner hur vi skall hantera detta inom SHC och vi följer utvecklingen i Sollentuna, Sverige och världen i stort. RF och Folkhälsomyndigheten
rekommenderar att man skall fortsätta träna, det är viktigt med fysisk aktivitet och bra för folkhälsan. Vi fortsätter med träning som planerat, men justerar i enlighet med de riktlinjer och direktiv som kommer från regering och folkhälsomyndigheten.
Idag förbjuder regeringen sammankomster med mer än 50 personer och SHC justerar därför våra riktlinjer på vallen. Från och med idag kommer vi inte att tillåta att föräldrar befinner sig inne i hallen under träning samt inte heller att föräldrar uppehåller sig i korridorer eller omklädningsrum. Ni får istället vänta på era barn utomhus, utanför byggnaderna. Vi bedömer inte att vi kommer att vara fler än 50 personer i någon av våra aktiviteter så länge vi bara är spelare och ledare.
Vi vill också poängtera att det är upp till var spelare/förälder att bestämma om man vill duscha efter träningen eller inte. Om man känner att det är bättre att duscha hemma efter träningen och på så sätt slippa den trånga passagen in och ut ur duschen är det givetvis ett beslut man tar själv.
Som vanligt gäller att om man är sjuk eller har sjukdomssymptom skall man vara hemma från träningen.
Trevlig träning önskar styrelsen!
Vid frågor maila styrelsen på styrelsen@sollentunahockey.com
Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md warriorlogo
Material sponsor
Md spons logo guld 230122
Guldsponsorer
Md spons logo silver 221227
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub