Team-01
Toppbild 2017 2018 1170

Newbody

8 feb, 2017
Under perioden 8 feburari - 7 mars säljer vi Newbody. Läs mer

Ullmax - Fraktfritt under sportlovsveckorna!

16 nov, 2016
Slipp frysa i vinter, köp era strumpor, underställ mm från Ullmax och stöd samtidigt SHC team-01. Tipsa även släkt, vänner och arbetskamrater att handla Ullmax och välj att stödja vårt lag. 15% av inköpen från webshopen går till vår lagkassa. Läs mer

Café v4 23-29 januari - schema

17 dec, 2016
Lagets andra och sista cafévecka för säsongen är v 4. Schemat hittar du här Läs mer

Låt oss hämta din gran

22 dec, 2016
Boka din granhämtning genom att maila till shcgraninsamling@gmail.com. För endast 100kr hämtar vi din gran och kör den till Hagbytippen. Vi kommer söndag 8 januari kl10-12.

Cafévecka v43

26 sep, 2016
V43 har U16 säsongens första cafévecka. Nedan finns schemat. Har ni problem så försök att byta med någon i laget, alternativt sälj passet till någon av poolresurserna. Se instruktioner under fliken Dokument. Läs mer

All stars Stockholm vs. DIF

13 aug, 2017
25:e Augusti har du chansen att se några av våra största stjärnor ta sig an Djurgården Hockey i en välgörenhetsmatch Läs mer

Utprovning teamkläder

13 aug, 2017
SHCs teamkläder för ledare och spelare värmer bra och är funktionella. Northside kommer till caféterian för utprovning vid två tillfällen i Augusti. Passa på den 16/8 eller 24/8 mellan kl.17-19.30.

Anmälan Sommarhockeycamp v32 nu öppen

1 jun, 2017
Spelare födda 09, 08, 07 och 06 kan nu anmälas till årets Sommarhockeycamp som går av stapeln vecka 32. Läs mer

Grand opening 26-28 Maj!

24 maj, 2017
Grand Opening 26-28 Maj! Efter ett års förberedelser och 6 månaders renovering är vi redo för ett nytt kapitel i vår snart 10-åriga verksamhet. Hockeygear 2.0 slår upp portarna nu på Fredag 26 Maj! Under hela helgen har vi erbjudanden och tävlingar för våra gamla och nya kunder. Våra största leverantörer är på plats för att presentera sina nyheter och ge er experthjälp! Butiken som är på 300 kvm ligger bara 500 meter från den gamla och nås enkelt från E18 Enköpingsvägen. Några parkeringar finns direkt utanför butiken men fler finns utanför grinden om det skulle vara fullt. Hockey är världens häftigaste sport och nu kommer ni att få den coolaste butiken och ännu bättre service än tidigare! Adress: Växlarevägen 27 i Solna (Länk till karta) Marsblade är på plats! Per Mårs, uppfinnare och grundare av Marsblade kommer på öppningen Fredag-Lördag. Han kommer att visa nya FMT One skon samt isskenan som är under utveckling! Vi har också testskridskor i butiken i blandade storlekar så att ni kan testa dem innan ni bestämmer er för att köpa! ________________________________________ Bilder från tjuvpremiären Vi tjuvstartade Lördag 20 Maj med målvaktsträff där BAUER var på plats och visade sina nyheter. Skottrampen är redan en favorit, även bland målvakter! ________________________________________ NOCCO och TYNGRE! NOCCO och TYNGRE är på plats under Lördagen och bjuder på sina otroligt goda drycker och bars! Öppettider under öppningshelgen Fredag 12-19 Lördag 11-15 Söndag 11-15 Erbjudande på toppklubbor BAUER 1X och CCM Trigger säljs till superpris: Int =1199:- (ord. 1699:-) Senior = 1499:- (ord. 2399:-) Priserna gäller hela helgen så långt lagret räcker! ________________________________________ Diverse erbjudanden! Ryggsäcksbag med hjul, svart 499:- (ord. 799:-) Badtofflor 99:- ________________________________________ Utlottning av CCM FT1! Under Fredagen lottar vi ut ett par av nya CCM FT1 skridskorna via instagram. Var på plats och följ @mrhockeygear samt @ccmhockeysverige för att ha chansen att bli den lyckliga vinnaren! ________________________________________ Utlottning av BAUER kvitto! Handlar du BAUER prylar under Lördagen så deltar du i en utlottning där du kan få tillbaka hela beloppet (på de BAUER produkter du köpt) på kvittot! OBS! Tänk på att registrera ert köp på ert VIP konto. Om ni inte redan har ett så säg till i kassan när ni handlar! 3D-Funktion Träna som proffsen! Många elitspelare använder sig av 3D-funktions träning off-ice. Niklas Andersson är på plats under Lördagen för att ge tips och instruktioner på hur ni kan träna. Vi kommer också att lotta ut ett träningspass för hela ditt lag!
Md team 01 grupp team 01

Välkommen till Sollentuna HC Team-01's hemsida.

Välkommen till Sollentuna HC Team-01's hemsida.
Vi är ett gäng killar med målsättningen att genom god gemenskap, ambitiös träning och kämparanda ge oss chansen att få en lång och spännande hockeykarriär. Vår tränare och tillika klubbens ungdomsansvariga Christoffer Van Der Bilt är utbildad på GIH/Tränarprogrammet med inriktning ishockey. Utöver hans engagemang för klubben så är han aktiv som ledare och tränare på olika hockeycamper.
Christoffers gedigna kunskap, kompetens och erfarenhet utvecklar spelarna och laget.
Säsongen 16/17 fortsätter vi vårt samarbete mellan U-15, U-16 och J-18. Via olika träningsgrupper får killarna möjlighet att utvecklas individuellt. Vi representerar med ett lag i U16 (div1) denna säsong, samt deltar med spelare i J-18 och i U15.
Önskar du komma i kontakt med oss, kontakta Christoffer via följande mailadress: christoffer.vanderbilt@gmail.com

<!-- Start Ullmax code -->
<!-- End Ullmax code -->
Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md ccm
Huvudsponsor Utrustning
Md ny sponsor
Guldsponsorer
Md silversponsors160910
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub