A-lag
Shc banner

Ny HeadCoach, Sollentuna Hockey.

Publicerad 2021-05-03 18:05
Idag välkomnar vi Kjell G Lindqvist som har skrivit på för att anta rollen som HeadCoach, Sollentuna Hockey. Säsongen 2020/2021, slutade tyvärr i ett utträde ur Hockeyettan. Både spelare och tränare, ledare, funktionärer har kämpat väl, med stort engagemang, och vi vill igen lämna ett stort TACK till alla inblandade.

Drakar lyfter i motvind!

Nu när det blåser som mest samlar vi energi och sätter kurs mot ett återinträde i Hockeyettan. Nya vindar, ny energi, ny ledning.

Det är passionen till hockeyn, passionen till laget, passionen till klubbmärket som nu skall samla truppen igen. Tillsammans är fokuset på att bygga ett starkt team och spelartrupp, som har ett gemensamt mål, Sportsliga framgångar på en stabil organisation och ekonomi. Lagbygget har börjat och många spelare har visat starkt intresse för att bygga stommen för nästa år.

Kjell G Lindqvidst, "Greg".

Headcoach för laget, som skall leda teamet kommande år, har en lång karriär som hockeytränare, som startade för 30 år sedan i Väsby. I drygt 20 år har han tränat professionellt utomlands, Norge, Tyskland, Österrike, Italien, Ungern. "Greg" har tränat såväl landslag som klubblag. Säsongen 2020, hjälpte han till I Väsby.

Några ord från Greg.
Det är härligt att komma hem till Sverige igen. Jag flyttade hem efter 20 år utomlands, bor idag i Väsby. Att nu kliva in Sollentuna Hockey och driva laget / föreningen till nya sportsliga målsättningar känns otroligt inspirerande. Vi landar nu i Hockeytvåan, och härifrån skall vi bygga upp ett starkt lag och organisation. Jag har arbetat i professionell miljö i många år, där resurserna är stora. I Sollentunahockey är det medlemmarna och föreningen som är drivkraften framåt, Jag ser fram emot att bidra och bli en del av denna resa tillsammans med er. En stark förening kommer skapa ett starkt A-lag och tvärt om.

Md greg
Ny HeadCoach, Sollentuna Hockey
Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md warriorlogo
Material sponsor
Md spons logo guld 230122
Guldsponsorer
Md spons logo silver 221227
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub