Damveteraner
Shc banner

Hedersamt mot serieledarna

Publicerad 2019-12-02 19:44
"Det är skillnad på förluster och förluster", som Linda sa. Efter förra helgens bottennapp mot Lidingö fanns allt att vinna. Målet var att spela bättre och stå upp mot serieledarna Skå mammuts, som i sina senaste tre matcher vunnit med 11-0, 3-0 och 9-0.

Mission accomplished! Vi förlorade med 3-5 men uppvisade grymt bra lagspel, gjorde mer än hälften av målen de släppt in hittills i serien och höll nere siffrorna på ett bra sätt. Inte illa alls.

Malin gjorde första målet efter 2:30. Skönt att leda mot serieledarna! :) Sedan gjorde motståndarna genom en mycket stark individ (som gjorde alla deras fem mål utan assist) tre mål på fem minuter men med sekunder kvar av första perioden satte Anna H ett psykologiskt viktigt mål med assist av Ann. 2-3 i periodpaus och matchen levde.

Efter knappt halva andra perioden gick de ifrån till 2-4. Sedan hade vi ett mål som blev bortdömt - men strax efteråt tändes hoppet när vi fick en straff som Cricko satte iskallt. Yes! 3-4 och häng igen, men Skås skytteligaledare gjorde ännu en snärtig strut och vi kom aldrig ikapp efter det.

Sammanfattningsvis bra spel bakåt och framåt, och grymt bra kämpat. Alla (även Cilla efter ett tag!) var överens om att detta var en bra match trots förlust. Matchsvinet - idag i form av en tejpboll (!) då grisen glömts hemma av Maria H - gick till Cricko för sin eleganta straff. Snart på Youtube nära dig? Som vanligt var det toppencoaching av Harald. Nu tränar vi ännu mer och tar dem nästa gång!

Resultat: 3-5 (2-3, 1-2), skott 10-21 (6-12, 4-9).