Damveteraner
Shc banner

Score - Sållentuna...

Publicerad 2020-03-10 11:19
Skador och sjukdomar utmanade oss, men med två starka femmor åkte vi på bortamatch. Dimman låg tät över Mälaröarna när vi kom dit, och än värre var det efteråt. Kvällens bästa var kanske att vi fick med oss en ny uppvärmningsrutin?

Satan i gatan. Ibland lutar isen uppåt. Efter att ha spelat hyggligt jämnt hemma (3-5) mot överlägsna serieledaren Skå i höstas, hade vi en bra feeling inför kvällen. Vi skulle jobba på med vår checking och vara först på pucken, var tanken. Hemmalaget, som förra året kom trea i division 1 men som valt att anmäla sig i division 2, synade och höjde tämligen omgående. Första vassa möjligheten kom inom en minut, och bara några minuter senare gled den första pucken in. Ett skymt skott och ett antal frilägen och sidoförflyttningssituationer senare var sex puckar plockade ur den egna buren och vi gick till periodvila.

I andra verkade inte Skå särskilt nöjda med resultatet utan fortsatte att trumma på. Kanske inte en slump att fem av de sju främsta målskyttarna i seriens skytteliga är spelare i detta lag? Vi höll emot skapligt halva perioden, delvis tack vare att motståndarna nu försökte göra ännu snyggare mål och ibland gjorde en passning för mycket. Det var delvis lättande, delvis förnedrande... Till sist var matchen slut och vi fick åka hem och ladda för morgondagens träning.

Vi får hoppas på jämnare matcher framöver. De här lirarna var ett par nummer för stora för oss och för den här serien. Vi lär och går vidare. Värdig mottagare av matchsvinet blev Laura, för gedigen kämpainsats och skönt humör - bra jobbat!

Resultat: 10-0 (6-0, 4-0), skott 32-8 (13-3, 19-5).

Kvällens bästa nyhet då? Jo, the return of doppboll! En av världens mest underskattade skolidrottsgrenar (i konkurrens med spökboll, som vi kan överväga som reservaktivitet?). Mösslösa laget vann över mössorna med 3-1. Grattis!

Lisa
Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md warriorlogo
Material sponsor
Md spons logo guld 230122
Guldsponsorer
Md spons logo silver 221227
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub