Damveteraner
Shc banner

Spelglädje i Pinbackshallen

Publicerad 2019-11-18 15:30
Våra vänner i Wings bjöd in oss på träningsmatch för att hålla igång matchformen mellan seriematcherna. Inför matchen påminde coach Harald oss om vad träningsmatcher är till för: Att träna in viktiga spelmoment och våga testa och misslyckas. Så hur gick det?

Efter en anstormning från Wings i början av matchen hittade vi så småningom fram till både lugn och offensiv frenesi. Vi lyckades hålla pucken i laget, vinna tillbaka den vid förlust, gå på måI och att vara aktiva vid returer. I paus hade vi ledning med 4-0 efter 15-2 i skott och fick rådet från Harald att bara fortsätta med mer av samma vara. Spelglädjen fortsatte i andra perioden och när matchen var slut kunde vi glädjas åt seger med 9-1 efter 28-7 i skott i andra, totalt 43-9. Det hade varit kul att hålla nollan men risken för målishybris hade då varit överhängande, och sådant är ju inte bra... I poängprotokollet syntes nästan hela laget: Cricko, Malin, Maria W, Maria H, Linda H, Linda Å, Emma, Anna Fr - och säkert några till som jag inte riktigt hörde - men viktigast var att vi alla jobbade hårt för varandra och tränade på att föra spelet. Som vi konstaterade på morgonens träning: Vi spelar som bäst när vi tränar som mest!

Matchsvinet gick till Malin som bidrog med både passningar och mål, samt en enorm energi. Kvällens duckare var Linda Å som skolkade från sin trippingutvisning och lät Maria H sitta i snickarboden i hennes ställe. Men ändå: Vilken härlig hockeykväll! :)

Lisa
Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md warriorlogo
Material sponsor
Md spons logo guld 230122
Guldsponsorer
Md spons logo silver 221227
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub