Damveteraner
Toppbild 2019 2020

Spelglädje i Pinbackshallen

Publicerad 2019-11-18 15:30
Våra vänner i Wings bjöd in oss på träningsmatch för att hålla igång matchformen mellan seriematcherna. Inför matchen påminde coach Harald oss om vad träningsmatcher är till för: Att träna in viktiga spelmoment och våga testa och misslyckas. Så hur gick det?

Efter en anstormning från Wings i början av matchen hittade vi så småningom fram till både lugn och offensiv frenesi. Vi lyckades hålla pucken i laget, vinna tillbaka den vid förlust, gå på måI och att vara aktiva vid returer. I paus hade vi ledning med 4-0 efter 15-2 i skott och fick rådet från Harald att bara fortsätta med mer av samma vara. Spelglädjen fortsatte i andra perioden och när matchen var slut kunde vi glädjas åt seger med 9-1 efter 28-7 i skott i andra, totalt 43-9. Det hade varit kul att hålla nollan men risken för målishybris hade då varit överhängande, och sådant är ju inte bra... I poängprotokollet syntes nästan hela laget: Cricko, Malin, Maria W, Maria H, Linda H, Linda Å, Emma, Anna Fr - och säkert några till som jag inte riktigt hörde - men viktigast var att vi alla jobbade hårt för varandra och tränade på att föra spelet. Som vi konstaterade på morgonens träning: Vi spelar som bäst när vi tränar som mest!

Matchsvinet gick till Malin som bidrog med både passningar och mål, samt en enorm energi. Kvällens duckare var Linda Å som skolkade från sin trippingutvisning och lät Maria H sitta i snickarboden i hennes ställe. Men ändå: Vilken härlig hockeykväll! :)

Lisa
Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md 2017ccm ft1 skate webads 250x288 en
Huvudsponsor Utrustning
Md gold
Guldsponsorer
Md silver
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub