Mid Ice Crisis
Shc banner

Resultat

Resultatmatch
Första matchen mot Österåker Ice Age. Otroligt trevligt gäng som höll humöret uppe trots att det rann iväg resultatmässigt. Tack Ice Age för en trevlig kväll!
Micvsknivstaresultat1
Bortamatch i Knivsta som resulterade i vinst för MIC! Klicka på bilden för att se ett kort sammandrag av matchen på Youtube.
Micbhcresultat
Match hemma mot Bålsta. Tuff match som kunde ha slutat hur som helst. Returmatchen kommer bli spännande! Klicka på bilden för att se lite klipp från matchen på Youtube.
Micnhc
Match mot Norrort HC som idag spelar i Division 5. Jämn match med målchanser åt båda håll, dock lyckades NHC få in ett första mål snabbt i andra perioden och avsluta matchen med ett mål i öppen kasse. Klicka på bilden för att se matchfilmen på Youtube.
Pojcupg vle
Efter en tuff dag med många jämna och bra matcher, fick vi chans att spela om 2:a och 3:e pris då ett lag lämna WO. Då vi vann matchen slutade vi på en stark 2:a plats i POJ Beer League Hockey Tournaments. Klicka på bilden för att se en kort video på Youtube om cupen i sin helhet :).
Micvsknivstaresultat
2022-12-18 Första matchen slutade i vinst till MIC! Stort tack till Knivsta som kunde ställa upp i sista sekund! Vi ser fram emot returmatchen hos er :). Klicka på bilden för att se matchen på Youtube.
Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md warriorlogo
Material sponsor
Md spons logo guld 230122
Guldsponsorer
Md spons logo silver 221227
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub