Shc banner

Guld i Farsta Hockey Games

Publicerad 2020-09-07 12:20
Team 05 bärgade guldet i Farsta Hockey Games

I helgen som gick, 5-6 september, spelades årets upplaga av Farsta Hockey Games för U16. Team 05 gjorde en mycket bra turnering och höll tätt bakåt samtidigt som vi hade hela 11 av 15 utespelare noterade som målskyttar. Semifinalen spelades mot Tyresö Hanviken på söndagsmorgonen, som vi även möter i Distriktsmästerskapen på tisdag 8 september. Efter 2 x 15 minuter stod Sollentuna som segrare och det stod mellan Segeltorp och Strömsbro om vem som skulle få möta Team 05 i finalen - det blev Segeltorp efter en tät semifinalmatch lagen emellan.

Finalen stod länge och vägde, men efter två snabba mål i slutet av första perioden kopplade Team 05 greppet om matchen. I andra perioden satte Segeltorp inledningsvis en viss press på SHC och skapade flera farliga chanser. Men Team 05 tog efter inledningen tag i matchen och finalen slutade 3-0 efter mål med 2 sekunder kvar. GULD till Team 05!