U16
Shc banner

Resultat spelarenkät

Publicerad 2019-12-08 19:16
Spelarenkät - spelarna trivs bra i Team 05!

Vi har genomfört en spelarenkät i inledningen av december. Vi ställde fyra frågor och 27 av 29 spelare har svarat (drygt 93%). Enkäten är anonym

På det stora hela är killarna väldigt nöjda och trivs jättebra i laget. Många förslag och kommentarer har kommit in och vi kommer gå igenom enkäten och se om och hur vi kan ta till oss förslagen som kommit in.

1. Har säsongen 2019/2020 varit rolig så här långt?

96% av killarna tycker att säsongen så här långt har varit ROLIG eller JÄTTEROLIG. Vi har fått in 7 kommentarer på vad vi kan göra för att det ska bli ännu roligare, bl.a. mer teori, fler cuper och att killarna ska spela bättre.

2. Har säsongen 2019/2020 varit bra (kvalitet) så här långt?

78% av killarna tycker att säsongen så här långt har varit BRA eller JÄTTEBRA. Vi har fått in 9 kommentarer på vad vi kan göra för att det ska bli ännu bättre, bl.a. att killarna ska ha bättre fokus, några träningsrelaterade frågor samt en del "självkritik". Flera av kommentarerna på denna fråga avser den egna eller lagets insats.

3. Trivs du bra i Team 05?

100% av killarna trivs BRA eller JÄTTEBRA i Team 05, vilket är jättekul! Vi har fått in en kommentar på vad vi kan göra för att killarna ska trivas bättre.

4. Förslag till ledarna i Team 05, vad som helst?

Vi har fått in 16 förslag på vad vi kan göra för att Team 05 ska bli ännu bättre - tyder på stort engagemang. Några teman är:

- Tränarna ska vara hårdare och tuffare

- Mer skott- och målskytteträning

- Mer teori

- Mer personlig feedback

- Tränarna ska köpa TryggHansa-tröjor (jättekul!)

Ovanstående, bortsett TryggHansa-tröjor, är det som mer än en kille har uppgivit.

Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md warriorlogo
Material sponsor
Md spons logo guld 230122
Guldsponsorer
Md spons logo silver 221227
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub