U16
Shc banner

Två cuper i höst

Publicerad 2019-08-22 18:10
Vi är nu anmälda till två cuper i höst.

SHC Team 05 är nu anmälda till två cuper i höst, Länscupen i Örebro-området samt Victor Hedman Trophy i Örnsköldsvik.

Länscupen anordnas för 23:e året och arrangeras gemensamt av distriktets ishockeyföreningar (Fellingsbro/Frövi IK, Guldsmedshytte SK, Hällefors IK, Kumla HC, IFK Hallsberg HC, Lindlövens IF, Nora HC och Örebro HC Ungdom) i samarbete med Örebro läns Ishockeyförbund och SISU. Cupen spelas med U13 och U15 i två parallella cuper och med 48 lag, i 8 grupper med 6 lag i varje - i åtta olika ishallar i regionen under 27-29 september!

Vi spelar i Grupp C och inleder med spel i Fellingsbro ishall under fredag och lördag. I gruppen spelar även Strömsbro, Lund Giants (ersätter Fellingsbro/Frövi), Vita Hästen, Hallsberg och Frisk Asker. Första matchen spelas mot Strömsbro kl. 15:45 på fredagen - vilket innebär att de flesta sannolikt behöver ta ledigt från skolan. Var vi spelar på söndag avgörs under fredag och lördag. Laget är bokat på Scandic Örebro Väst, fredag-söndag.

Mer information om Länscupen: http://www.lanscupen.se/ eller https://www.cuponline.se/start.aspx?cupid=28867

Sollentuna HCs Team 07 är också anmälda till cupen för U13.

Victor Hedman Trophy spelas i Modo-hallen utanför Övik 20-22 september. Cupen spelas med 7-8 lag och minst 6 matcher. Mer information kommer.

Nu är cupen fullbokad och det är 8 lag inkl hemmalaget MoDo som är anmälda till Victor Hedman Trophy, det är Flemingsberg, MoDo x 2, Piteå, Sollentuna, Strömsbro, Nälden (ersätter Sundsvall) och Viggbyholm

Mer information om Victor Hedman Trophy: https://www.cuponline.se/start.aspx?cupid=31341

UPPDATERING 22/8: Kallelserna har skickats idag, den 22 augusti, till bägge camperna.

Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md warriorlogo
Material sponsor
Md spons logo guld 230122
Guldsponsorer
Md spons logo silver 221227
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub