J18
Shc banner

Nu har J18 startat säsongen 2022/2023

Publicerad 2022-05-24 18:00
I lördags drog laget igång förberedelserna och fysen inför nästa säsong!

Truppen börjar att ta form och tränarparet Pelle och Jocke arbetar hårt med att göra killarna redo inför nästa säsong. I samarbete med Mind2Muscle (M2M) drog J18 igång fysträningen inför den kommande säsongen i Regional Öst. Ali som driver M2M hade genomgång av fysprogram med killarna och höll även två inledande pass under lördagen och söndagen. Fr.o.m. nu och fram till midsommar kommer laget köra 6 pass i veckan (Lower & Upper Body samt VO2). Inom kort avslutas "issäsongen" med två ispass kvar under vecka 21. Därefter blir det fullt fokus på att bli snabbare, starkare och uthålligare!

Lagträningarna startar efter sommaren upp under vecka 32. Is kommer eventuellt vara tillgängligt fr.o.m. vecka 31 - träningsplanering för augusti och framåt kommer att presenteras senare.

Om Sollentuna HC J18 Regional:

Sollentuna J18 har högt ställda mål och ambitionen att etablera föreningen i Regional samt att vara med och slåss om en plats i J18 Nationell. Föreningen kan genom Sollentunavallen, med två ishallar, och närliggande områden erbjuda en mycket bra träningsmiljö. Sollentunavallen ligger dessutom bra till för de flesta i norrort. Sollentuna HC har anställt två mycket erfarna tränare som ska leda laget under den kommande säsongen, där Pelle Eklund tog över som huvudtränare redan under den nyss avslutade säsongen. Genom tränarteamet kommer Sollentuna kunna erbjuda en hög kvalitet på träning med ett tydligt och erfaret ledarskap.

"Sollentuna har grymma förutsättningar för is-, fys- och konditionsträning på Sollentunavallen - som dessutom ligger geografiskt bra för de flest i norrort! Vi har nu påbörjat träningen inför den kommande säsongen och jag kan garantera att vi kommer att vara väl förberedda när pucken släpps i slutet av september", Pelle Eklund, huvudtränare

Per "Pelle" Eklund:

Pelle Eklund har lång erfarenhet som spelare på absoluta elitnivå i föreningar såsom Djurgården och Linköping. Pelle har dessutom under många år varit tränare i Sollentunas A-lag. Han har även haft rollen som sportchef och hoppat in en säsong som tränare i dåvarande Sollentuna Team 05. Pelle ställer höga krav på spelarna, samtidigt som han drivs av att utveckla och utbilda dem för att nå sin fulla potential.

Joakim "Jocke" Henriksson:

Jocke har även han en lång erfarenhet som spelare på hög elitnivå i Wings under juniortiden och i Sollentuna och Väsby som senior. Jocke har varit assisterande tränare tillsammans med Pelle i Sollentunas A-lag, han har varit tränare i Sollentuna Team 05 under många år och är även tränare i Sollentuna Team 09. Jocke gick in som assisterande tränare i Wings J18 division 1 under den gånga säsongen. Jocke och Pelle kompletterar varandra på ett bra sätt. Jocke drivs också av att utveckla och utbilda spelare och är samtidigt en perfekt länk mellan tränarteamet och spelarna.

Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md warriorlogo
Material sponsor
Md spons logo guld 230122
Guldsponsorer
Md spons logo silver 221227
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub