J18
Shc banner

Try out 20-21 december

Publicerad 2022-12-04 10:54
Sollentuna HC J18 kommer hålla try out inför den kommande säsongen

Sollentuna HC har en omfattande verksamhet, en av regionens största och mest levande ungdomssektioner, damjuniorer, ett J18-lag i Regional Öst, ett J20-lag i Regional Öst samt ett A-lag i Hockeytvåan - med ambitionen att ta sig tillbaka till Hockeyettan. Föreningen arbetar aktivt för att säkerställa högsta kvalitet på utbildning och verksamhet. Alla lag, tränare och medlemmar arbetar efter en gemensam utbildningsmodell, Sollentunamodellen. Modellen ger tydliga riktlinjer för hur utbildningen är utformad från skridskoskola till A-lag.

J18 tränas idag av Pelle Eklund och Joachim Henriksson med lång erfarenhet som spelare och tränare.J18 spelar och tränar på Sollentunavallen som erbjuder bra träningsmöjligheter på hög nivå med närhet till kommunikation. Vi har ett välfungerande träningssamarbete med främst U16 och J20, men även med föreningens A-lag. Ambitionen är hög och vi tränar därefter - under säsong tränar/spelar vi match ca 5-6 gånger per vecka. Under för- och eftersäsong är träningen mer inriktad på förberedande träning, fys, kondition, rörlighet mm. Under sommaren tränar man på egen hand utifrån träningsprogram.

Skicka din intresseanmälan till: J18@sollentunahockey.com

Meddelande om du får en plats på vår try out meddelas i god tid innan try out.

KORT OM VÅR J18-verksamhet (från Sollentunamodellen):

J18 i Sollentuna Hockey har elitinriktning. Med Elitinriktning menar Sollentuna Hockey att man bedriver en verksamhet med sportsliga ambitioner, och utbildningsambitioner som i sin tur ställer höga krav på spelarens delaktighet. Skola först, därefter Hockey. Spelaren måste kunna prioritera och fullt ut vilja satsa på sin Ishockey. Detta påverkar verksamhetens utförande och tillgänglighet för alla.

Vi rekommenderar alla att läsa igenom Sollentunamodellen, som återfinns på vår hemsida.

Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md warriorlogo
Material sponsor
Md spons logo guld 230122
Guldsponsorer
Md spons logo silver 221227
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub