Damveteraner
Shc banner

Säsongens första poäng för SHC damvets!

Publicerad 2019-10-17 12:26
Det var en tidig söndagsmorgon för våra hängivna spelare och funktionärer. Den tighta matchen mot ett starkt Värmdö slutade med delad poäng, 1-1.

Denna match hade vi bra energi från start och kämpade hårt i både anfall och försvar. Elisabet var tillbaka i matchtröjan efter skadeuppehåll, och det var hon som gav oss ledningen på en retur efter skott från Maria H. (Nötandet på skottrampen verkar löna sig!) I andra perioden föll vi tillbaka något och Värmdös kvittering kom tyvärr med några minuter kvar. Slutminuten blev spännande med ett friläge för Värmdö som slutade med ett skott stolpe-stolpe-ut. Den delade poängen kändes i helhet som något att glädjas åt och vi ser fram mot kommande matcher. Då ska vi hänga i ännu mer...