F16
Shc banner

Girlpower by Antonia Christmas Midnight Cup

Publicerad 2022-12-23 12:51
Unnamed
Flickor F14 avslutade höstsäsongen i stor stil med deltagande i "Girlpower by Antonia Christmas Midnight cup" i Renew arena i Väsby. 7 matcher klarades av under kvällen inklusive en match utklädda till Luciatåg. Bronsmatchen dit vi kvalificerade oss spelades vid midnatt.

Det var ett laddat gäng som intog Renew Arena i Väsby. 7 matcher skulle klaras av fram till midnatt inklusive möten med mer långväga gäster såsom Brynäs och Örebro. Ett kul inslag i turneringen var att en av matcherna skulle spelas med maskeradtema. SHC F14 valde att spela som luciatåg med utespelarna som tärnor och målvakt Alice som Lucia. Huvudtränare Johan fick självklart vara tomte. Samtliga matcher var otroligt välspelade och jämna. Vi nådde en bronsmatch i turneringen och som sig bör vid en midnattscup spelades den vid tolvslaget.

Härligt drag både på och utanför planen med mycket publik. Väldigt roligt att se så många tjejer spela hockey tillsammans.

SHCs tjejer visade upp fin skridskoåkning (imponerande utveckling under hösten), bra samarbete och en grym inställning igenom hela kvällen.

Ett glatt men något trött gäng som firande in jullovet på bästa sätt!

Peter Kemlin
Md unnamed  1
Md unnamed  4
Md unnamed
Md unnamed  6
Md unnamed  5
Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md ccm logo solo
Materialsponsor
Md img 5764
Teamtextil & Merchandise
Md hockeygear
Åteförsäljare utrustning & material
Img 5766
Guldsponsorer
Md spons logo silver 221227
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub