Toppbild 2019 2020

Sollentunamodellen

SHC arbetar aktivt för att säkerställa högsta kvalité på utbildning och verksamhet. Alla lag, tränare och medlemmar arbetar efter en gemensam utbildningsmodell, Sollentunamodellen. Modellen ger tydliga riktlinjer för hur utbildningen är utformad från skridskoskola till A-lag.

Sollentunamodellen förvaltas av Sportrådet. Alla synpunkter, frågor och funderingar välkomnas att skickas till: sportradet@sollentunahockey.com. Läs mer om Sportrådet här.

Frågor kring den dagliga verksamheten i lagen hänvisas i första hand till respektive lagledare. Önskar ni ta frågan vidare så skall det i första hand ske skriftligen till sporten@sollentunahockey.com.


Sollentuna Hockey - MÅL OCH VISION

Vår vision är att erbjuda glädje och utveckling för så många som möjligt, så länge som möjligt. Vi kombinerar bredd och spets i vår ungdomsverksamhet med tydlig ambition att utbilda så många som möjligt till en lång hockeykarriär. Här hos oss växer man både på och vid sidan av isen. Verksamheten genomsyras av hjärta, glädje, kunskap och ambition. Sollentunahockey har som målsättning att utbilda flest spelare i Stockholm som fortsätter sin hockeykarriär till senior nivå och vi är Stockholms största plantskola för professionella hockeyspelare. Vi vill skapa förutsättningar till livslångt intresse för idrott och rörelse och ett livslångt intresse för ishockey.

Modelloversikt shc
Sollentunamodellen_2019/2020
Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md 2017ccm ft1 skate webads 250x288 en
Huvudsponsor Utrustning
Md gold
Guldsponsorer
Md silver
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub