Shc banner

Collegekväll 30/11

Publicerad 2022-11-18 10:54
Kom på informationskväll om hockey i USA och Nordamerika! Kafeterian kl 19:00-20:00, onsdagen den 30/11.

Sollentuna Hockey har bjudit in den erfarna spelaragenten Micke Rosell från agenturen Playmakers för att ge en seminarium kring hur hockeysystemen i USA och Kanada fungerar. Fokus kommer såklart att ligga på Collegehockey men vi gör även en översikt över juniorhockeyn i USA och Kanada och hur denna relaterar till Collegehockey (NCAA) och andra ligor. Vi kommer även beröra hur svensk hockey under gymnasieåren fungerar och vart spelare oftast tar vägen efter genomfört hockeygymnasium och hur hockey i Nordamerika kan vara ett utmärkt alternativ eller komplement efter fullgjord gymnasieutbildning.

Seminariet vänder sig främst till föräldrar till barn i U15-U16 samt i J18 men är inte begränsat till endast dessa.

Anmälan görs via mail till kansliet: mailto:SHC Kansli <kansli@sollentunahockey.com> Ange namn samt lagtillhörighet/åldersgrupp

Platsantalet är begränsat. Även externa gäster är välkomna mot avgiften av köpet av en kopp kaffe (våra ungdomslag har bra marginal på kaffet).

Så maila din anmälan så snart som möjligt. Efter 20.00 finns möjlighet att ställa frågor.

Om ni vill läsa mer om Micke Rosell så hittar ni honom som frekvent aktör på Twitter samt har under senaste året uttalat sig om svensk juniorhockey i Aftonbladets artikelserie om hockeyns situation idag.

Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md warriorlogo
Material sponsor
Md spons logo guld 230122
Guldsponsorer
Md spons logo silver 221227
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub