Toppbild 2019 2020

Serietillhörigheter 2020/2021 (A-sektion)

Publicerad 2020-03-16 10:45
Viruset har sina effekter på många sätt. Inom hockeyn, så har alla slutspel och kvalspel påverkats genom att i förtid avslutas.

Det är redan kommunicerat att inga upp eller nedflyttningar kommer ske i SHL, Allsvenskan och Hockeyettan. Det kommer heller inte koras någon svensk mästare i år. Nu arbetar Stockholms ishockeyförbund med hur de skall förhålla sig till att serier och kvalspel avslutades i förtid. För Sollentunahockey så är det främst J18 som riskerar att påverkas. J20 kommer kvarstå i RegElit, och A-Lag kommer kvarstå i HockeyEttan.

Som många av er vet, så tog J18 en direktuppflyttningsplats till Elit, dock kvarstod ett kvalspel för att helt klargöra vilka lag som skulle flyttas upp eller ner till 2020/2021.

I dagsläget kan vi inte svara på vad som kommer ske. Förbundet har meddelat att de inte vill ta förhastade beslut. Vi argumenterar självfallet för att de lag som redan var kvalificerade för upp eller nedflytt skall förbli, enligt rådande regelverk. Så snart vi har mer information, så kommer den delas.

Hoppas ni alla håller er friska, och vid gott humör.

mvh

Styrelsen


MF
Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md 2017ccm ft1 skate webads 250x288 en
Huvudsponsor Utrustning
Md gold
Guldsponsorer
Md silver
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub