Shc banner

Börja spela ishockey?

Publicerad 2024-09-18 16:00
Den 13 oktober startar årets hockeyskola!

Söndag den 13 oktober startar Tre Kronors Hockeyskola i regi av Sollentuna HC. Anmäl dig till kansli@sollentunahockey.com.

Ni har även möjligheten att PROVA PÅ-hockey under SHC-dagen den 6 oktober kl. 11:00-12:30. Både flicko och killar är välkomna - vi kommer ha en flick- och en pojkhockeyskola.

Tre Kronors Hockeyskola är Svenska Ishockeyförbundets verksamhet för de yngsta barnen. Fokus är att lära sig åka skridskor för att sedan prova på spelet med puck och klubba. Tre Kronors Hockeyskola handlar om att ha kul och under lekfulla former ge barn möjligheten att lära känna ishockeyn som förhoppningsvis föder ett intresse som varar hela livet! Steget in till ishockeyn ska vara enkelt. Full utrustning ska inte vara ett krav för att prova på. Många föreningar erbjuder även låneutrustning. Det du ska ta med dig eller låna är, skridskor, hjälm med galler och ett halsskydd eller krage som skyddar halsen.

Vi välkomnar alla, flickor och pojkar, barn 5 år och uppåt till vår verksamhet. Vi har kvinnliga ledare på flickhockeyskolan


Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md ccm logo solo
Materialsponsor
Md img 5764
Teamtextil & Merchandise
Md hockeygear
Åteförsäljare utrustning & material
Img 5766
Guldsponsorer
Md spons logo silver 221227
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub