Shc banner

Tuff match mot seriefavoriten Väsby

Publicerad 2024-09-29 09:44
Img 7791
Simon Boman. Foto: fodsportfoto (Instagram)
Stark insats mot seriefavoriten

Vi stod för en stark insats mot ligans stora favorit, Brödernas Väsby. Första perioden var jämn, och vi var bra med i matchen. Men trots en bra start kom motståndarna att dra ifrån, och resultatet slutade i en förlust.

Matchens första mål kom vid 16:13, då Brödernas tog ledningen med 1–0 i powerplay. I början andra perioden, vid 22:31, ökade Brödernas på till 2–0, och vid 25:08 kom ytterligare ett powerplaymål, vilket gav dem en 3–0-ledning efter två spelade perioder.

Vi gör dock ett viktigt reduceringsmål direkt i inledningen av tredje perioden, där Simon Boman satte pucken i nät vid 40:21, på assist av Erik Stenbacka och Tristan Magnusson. Det gav oss hopp, men tyvärr kunde Väsby svara snabbt och sätta sitt fjärde mål bara minuter efter vårt reduceringsmål, vid 41:58. Kort därefter utökade de ledningen ytterligare till 5–1 vid 43:12, vilket blev slutresultatet.

Målskytt: Simon Boman

Efter matchen kommenteradehead coach, Greg:

"Ja, vi gör en gedigen insats mot ligans stora favoriter. Jättebra första period, lite grann på hälarna i andra sen får vi en bra start i tredje. Tyvärr så släpper vi in Väsbys fjärde mål alldeles för tidigt efter vår reducering. Grabbarna krigar stenhårt i 60 minuter med detta unga lag. Vi är nöjda med lagets insats men inte med resultatet."

Trots förlusten visar laget stor kämpaglöd och prestationerna bådar gott inför kommande matcher.

Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md ccm logo solo
Materialsponsor
Md img 5764
Teamtextil & Merchandise
Md hockeygear
Åteförsäljare utrustning & material
Img 5766
Md spons logo silver 221227
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub