Shc banner

Vi söker sponsorer!

Publicerad 2024-06-26 13:26
Vill du vara med och stötta vår verksamhet och vara en del av vårt nätverk?

Sollentuna Hockey är en av Stockholms största ishockeyföreningar med ca 500 medlemmar. Föreningen erbjuder olika typer av sponsormöjligheter och exponering och vi söker samarbetspartners för den kommande säsongen. Nu finns det en möjlighet till ett samarbete kring arenanamnen för A- och B-hallen (idag SVEAB Arena och SVEAB Annex). Skyltplatserna har en stor synlighet för alla 1000-tals människor som passerar förbi Sollentunavallen eller som kommer till Sollentunavallen för träning och match. Är du eller ditt företag intresserad av att vara med på vår resa eller har du tips på ett företag?

Som sponsor till Sollentuna Hockey är du en del av en förening med en stor ungdoms- och juniorverksamhet som har lag från de yngsta till äldsta, flickor och pojkar, ungdom, junior, senior och veteraner - en förening med en stark gemenskap. Vår verksamhet vilar på våra ledord - glädje, ambition och kunskap. Vi vill skapa en meningsfull fritid, utbildning och utveckling för hundratals ungdomar i Sollentuna med närområden.

Det ekonomiska stödet betyder mycket för verksamheten, för våra möjligheter till att erbjuda en bra verksamhet - det möts med en motprestation i form av relationer, exponering, affärer och alltid association till Sollentuna Hockey som förening och varumärke. En partner till Sollentuna Hockey är med och bidrar till något meningsfullt för våra idrottsintresserade barn och ungdomar.

Vi vill genom samarbeten och partnerskap skapa ett nätverk mellan alla inblandade som kan leda till ytterligare möjligheter både inom och utanför ishockeyn.

Kontakta Stephanie Franzén (Stephanie@sollentunahockey.com) som är sponsoransvarig i Sollentuna Hockey om du har tips, idéer eller om du har några frågor - vi behöver din hjälp och vi hoppas att vi kan hjälpa dig!

Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md ccm logo solo
Materialsponsor
Md img 5764
Teamtextil & Merchandise
Md hockeygear
Åteförsäljare utrustning & material
Img 5766
Guldsponsorer
Md spons logo silver 221227
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub