Shc banner

Vill du börja spela ishockey?

Publicerad 2024-10-07 12:06
Sollentuna Hockey söker framtidens drakar!


Sollentuna Hockey söker framtidens drakar!

På söndag den 13 oktober drar årets hockeyskola igång, och vi bjuder in alla barn att komma och prova världens roligaste sport – ishockey!

Anmäl dig till: kansli@sollentunahockey.com

Under helgens PROVA-PÅ-hockey fylldes isen av över 30 ivriga drakar som ville testa sina skridskotalanger. Det var en fartfylld dag full av skratt, lärdomar och glädje på isen.

Tre Kronors Hockeyskola, som drivs av Svenska Ishockeyförbundet, riktar sig till de yngsta barnen och har som mål att skapa en trygg och lekfull introduktion till ishockeyn. Genom roliga och pedagogiska övningar får barnen lära sig att åka skridskor och prova spelet med puck och klubba. Fokus ligger på glädje, och målet är att väcka ett livslångt intresse för sporten.

Steget in i hockeyvärlden ska vara enkelt och tillgängligt. Full utrustning är inte nödvändig för att vara med och prova på – det enda du behöver ta med (eller låna på plats) är skridskor, hjälm med galler, samt ett halsskydd eller krage för att skydda halsen.

Vi välkomnar alla barn från 5 år och uppåt till Sollentuna Hockeys verksamhet. Kom och bli en del av vår härliga hockeyfamilj – vi ser fram emot att träffa framtidens hockeydrakar på isen!

Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md ccm logo solo
Materialsponsor
Md img 5764
Teamtextil & Merchandise
Md hockeygear
Åteförsäljare utrustning & material
Img 5766
Md spons logo silver 221227
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub