Shc banner

Flickhockeyskola

Under uppbyggnad.

Börja spela ishockey med Sollentuna Hockey!

3 oktober kl.9.00-10.00 har vi premiär för SHC Flickhockeyskola!

Vi riktar in oss på tjejer upp till 10 år men i övrigt finns inga krav vad gäller förkunskaper.

Flickhockeyskolan är till för att tjejer ska få uppleva glädjen på isen, lära känna nya kamrater, lära sig åka skridskor och få ett livslångt intresse för ishockey. I flickhockeyskolan är tjejerna i centrum. Våra ledare presenterar skridskoåkningens grunder samt spelet med klubba och puck på ett lekfullt och roligt sätt. Allt sker på barnens egen nivå.

Vi välkomnar även föräldrar att delta på isen under träningarna, framför allt i början tills barnen lärt känna ledare och de andra barnen. För att delta i Flickhockeyskolans verksamhet behöver barnet ett par skridskor, en hjälm med galler, halsskydd och gärna en klubba.

För oss i Sollentuna Hockey är det viktigt att vi följer rådande rekommendationer från FHM och RF. Vilket innebär att vi håller avstånd, tvättar händerna ofta, samt stannar hemma om man känner sig sjuk.

Vi vill att det endast är 1 förälder/barn som är närvarande och att ni som förälder antingen finns med på isen eller sprider ut er i hallen eller väntar utanför hallen.

Specifikt schema för alla lördagar under säsongen kommer finnas under fliken "Hockeyskolan" på föreningens hemsida http://www.sollentunahockey.com

För mer info och anmälan: Flickansvarig Amanda Jobs Jobsamanda@outlook.com eller kansli@sollentunahockey.com

Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md warriorlogo
Material sponsor
Md spons logo guld
Guldsponsorer
Md spons logo silver
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub