Toppbild 2018 8

B-hallen förråd och tidplan

Publicerad 2018-08-11 10:47
B-hallen har under sommaren fått ny pist. Arbetet fortgår ännu och det är en tight tidplan att få allting på plats till den planerade starten. I dagsläget ser det ut att bli några dagars försening jämfört med tidplan. Det är därför av vikt att vi respekterar att B-hallen är en byggarbetsplats och de avspärrningar som finns gäller. Med detta sagt görs nu vissa förråd tillgängliga.

Följande gäller;

- Förrådet inne i B-hallen kan INTE användas innan hallen är helt klart. Preliminärt 15/9.

- Förråden uppför trappen kan användas MEN det är ABSOLUT FÖRBJUDET att passera den avspärrning som är uppsatt (röd/vit plastkedja) eller att använda någon annan ingång än de två med trappa till förråden i B-hallen som vetter mot A-hallen. Kortsidans ingång ska INTE användas. Spelaringången i B-hallen ska INTE användas.

- Att vara publik innan hallen är helt öppen är inte möjligt. Man får av säkerhetsskäl inte stå på övervåningen utanför förråden och titta på träningar. Övervåningen är inte dimensionerad för att bära publik.

Preliminärt kommer isen i B-hallen att vara tillgänglig från den 4:e eller 5:e September. Dock kommer arbetet med trallen runt om rinken att fortgå även efter detta. Hallen blir inte fullt tillgänglig förrän preliminärt den 15:e September.

Vi lämnar besked på hemsidan när hallen är helt klar. Istidsschemat kommer visa när isen är tillgänglig då ispass kommer börja planeras in.

För att minimera olycksrisken och inte riskera störningar i tidplanen är det oerhört viktigt att avspärrningar och instruktioner vilka ytor/dörrar som är tillgängliga för SHC respekteras och att inga obehöriga vistas i hallen.

Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md 2017ccm ft1 skate webads 250x288 en
Huvudsponsor Utrustning
Md gold
Guldsponsorer
Md silver
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub