Toppbild 2018 8

ICA Maxi Häggvik, Pizza Hut och HusmanHagberg nya sponsorer

Publicerad 2018-08-01 14:53
Sollentuna Hockey har slutit ett sponsoravtal med ICA Maxi i Häggvik. Avtalet löper under fem år och gör ICA Maxi i Häggvik till guldsponsor för SHC. Pizza Hut i Rotebro har också ingått sponsoravtal med klubben liksom fastighetsmäklaren HusmanHagberg.

Lokalt förankrade i Sollentuna, men välkända nationella och internationella varumärken - alla ställer de upp för Sollentunas barn och ungdomar genom att sponsra Sollentuna Hockey!


- Vi är glada över att så prominenta Sollentuna-företagare som ICA-Maxi i Häggvik, Pizza Hut i Rotebro och HusmanHagberg vill engagera sig i SHC. Deras insatser betyder oerhört mycket för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet. Samtidigt är det företag med ett genuint intresse för idrott och ungdomsverksamhet och det gör det extra kul att få välkomna dem in i SHC-familjen, säger Fredrik Edling, marknadsansvarig inom SHC.

- Särskilt roligt är förstås samarbetet med ICA Maxi i Häggvik som med sina kundkvällar och andra aktiviteter är en naturlig samlingsplats för många Sollentunabor. Det bidrar till att uppmärksamma SHC för kommunens invånare samtidigt som exponering på SHCs matchkläder hjälper även ICA Maxi och andra sponsorer bygga sitt varumärke för publiken och därmed visa potentiella kunder på både bortaplan och hemmaplan att man är engagerade i våra barn och ungdomar som ju är framtiden, avslutar Fredrik Edling.Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md 2017ccm ft1 skate webads 250x288 en
Huvudsponsor Utrustning
Md gold
Guldsponsorer
Md silver
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub