Shc banner

Tuff helg väntar för A-laget

Publicerad 2024-10-18 09:41
Tuff helg väntar för A-laget med dubbla matcher - Visby och Surahammar

Edvin Anthony. Foto: fodsportfoto (Instagram)

Efter en jämn kamp mot Huddinge där Sollentuna HC föll med uddamålet 4-3, väntar nu en intensiv helg med två viktiga matcher. På lördag tar Sollentuna emot Visby Roma på hemmaplan, och redan på söndag reser laget till Surahammar för bortamatch. Tyvärr får vi inte ha publik i B-hallen, så matchen mot Visby Roma kommer att spelas med tomma läktare.

Visby – En av ligans stora utmanare

Lördagens möte mot Visby Roma blir en riktig kraftmätning. Visby är en av de stora favoriterna i ligan och kommer med rutin från både SHL och Hockeyallsvenskan. Sollentunas head coach Gregg ser fram emot utmaningen men är medveten om att laget måste vara på topp för att kunna hota Visby.

"Visby är ett mycket bra lag med mycket rutin. Vi har inte råd att göra några misstag, så vi kommer att jobba stenhårt och vara noggranna över hela banan," säger Gregg.

Sollentuna har visat kämpaglöd tidigare och kommer att behöva samma energi och noggrannhet i defensiven för att kunna stå emot Visbys tryck. Med ett taggat lag kan det dock bli en spännande match på Sollentunavallen.

Surahammar – Ny bekantskap på bortaplan

På söndagen väntar nästa utmaning när Sollentuna reser till Surahammar för bortamatch. Surahammar är ett nytt lag för Sollentuna att ställas mot, men Gregg förväntar sig en fysisk och tuff match. Surahammar är känt för sin arbetsmoral och intensiva spelstil, vilket betyder att Sollentuna behöver ladda om snabbt efter lördagens batalj.

"Surahammar kör stenhårt, precis som vi, så det blir att jobba hårt hela helgen. Sedan tar vi det därifrån och ser fram emot att få flytta tillbaka till A-hallen," fortsätter Gregg.

Sammanfattning

En tuff helg väntar för Sollentuna HC med en stor utmaning hemma mot Visby Roma på lördag och en fysisk bortamatch mot Surahammar på söndag. Laget har visat prov på kampvilja och offensiv kapacitet, men för att säkra poäng i helgens matcher måste de minimera misstagen och spela med samma intensitet som i tidigare matcher.

Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md ccm logo solo
Materialsponsor
Md img 5764
Teamtextil & Merchandise
Md hockeygear
Åteförsäljare utrustning & material
Img 5766
Md spons logo silver 221227
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub