Toppbild 2019 2020

TV-pucken 2019

Publicerad 2019-08-29 08:56
Stockholm Nords lag till TV-pucken 2019 är fastställt och det är dags för årets turnering.


Sollentuna Hockey har många starka och duktiga hockeyspelare födda 2004, vilket vi som klubb är otroligt stolta över.

Hela 6 killar från SHC födda 2004 medverkade vid uttagningarna i våras, vilket vi är glada och stolta över. Vi kan gemensamt glädjas åt att Emil Thorén fick en plats i laget. Vi önskar Emil lycka till i turneringen som kommer, vi kommer följa dig och laget stort intresse.

TV pucken har varit en laddad händelse under många år. Den ger ett fåtal killar i hockeysverige en förhoppningsvis positiv och rolig upplevelse. Samtidigt lämnar aktiviteten en majoritet av väldigt duktiga hockeyspelare utanför, några besvikna och ledsna. Till dessa killar vill vi från Sollentuna Hockey säga att TV Pucken inte är avgörande för någon hockeyspelares framtid.

Ni som verkligen vill, och är beredda att lägga ner den tid som krävs har lika stor chans som alla andra att gå långt i er hockeykarriär. Glöm inte att er hockeykarriär är lång, men samtidigt rolig. Resan till toppen är tuff och kräver uppoffringar, vilket alla oavsett idrott är medvetna om. Det finns många vägar till en lång och framgångsrik hockeykarriär, där det enbart är ni själva som sätter gränserna.

Stort grattis Emil igen, till en välförtjänt plats, och stort lycka till.

Hälsningar

Sollentuna Hockey ClubMd shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md 2017ccm ft1 skate webads 250x288 en
Huvudsponsor Utrustning
Md gold
Guldsponsorer
Md silver
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub