Shc banner

Vi summerar seriepremiären

Publicerad 2024-09-23 09:30
A-lagt vinner seriepremiären mot Enköping.

Efter en stark premiärseger från J20 var det dags för A-laget att visa vad de går för – och de gjorde ingen besviken. I seriepremiären kammade laget hem tre viktiga poäng med en 4-2-seger, där Ture Edvardsson blev tvåmålsskytt, medan Jonathan Ahlzén och Samuel Claesson också klev fram och satte varsitt mål.

Matchen började starkt för A-laget med en dominant första period där de verkligen satte tonen. "Ja, det var skönt med poäng i premiären! Premiär är alltid premiär, men vi gör det jättebra i första perioden," säger huvudtränaren Greg.

Andra perioden blev en tuffare utmaning. Motståndarna fick upp farten och A-laget tappade sitt spel något, vilket Greg också noterade: "Vi kommer inte upp alls, vi stannar och vi släpper till lite för mycket chanser."

I tredje perioden återfick A-laget kontrollen och visade varför de kan bli ett lag att räkna med denna säsong. "Vi tar tillbaka momentet i tredje och kontrollerar matchen på ett bra sätt. Sen spelar vi av den sista tiden på ett jäkligt bra sätt – så vi tackar och bockar för tre underbara poäng och en bra start på serien."

Med en bra inledning på säsongen så ser vi fram emot kommande matcher. Segern ger laget viktigt självförtroende och visar att de är redo att göra avtryck i serien.

Nu väntar nya utmaningar, men med en premiär som denna i ryggen ser laget ut att ha alla förutsättningar att fortsätta på vinnarspåret.

Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md ccm logo solo
Materialsponsor
Md img 5764
Teamtextil & Merchandise
Md hockeygear
Åteförsäljare utrustning & material
Img 5766
Guldsponsorer
Md spons logo silver 221227
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub