Shc banner

Intervju och Hockeykoll med Sollentunas nya sportchef Janne Andersson:

Publicerad 2021-05-10 10:21
Img 0002
Janne Andersson, Sportchef

Kan du uppdatera oss om lagbygget och målsättning för A-laget kommande säsong:

Efter den tuffa avslutningen med degradering börjar vi vädra lite frisk morgonluft och framtidstro igen. Vi har ny huvudtränare i form av en ytterst meriterad herre Kjell Greger Lindqvist!

Truppbygget har börjat ta fart med ett par kontrakts förlängningar, nyförvärv samt ett par yngre talangfulla "try-out" spelare .

Så platserna kommer fortsättas att fyllas på. Vi har även klara nyförvärv utifrån med div 1 rutin samt ytterligare några kontraktsförslag ute. Sen har vi ett gäng av våra egna spelare som vi väntar in svar på.

Jag räknar med att vi inom snar framtid har gjort klart med 80-90% av truppen. Sen håller vi 1-3 platser öppna framåt augusti.

Hur ser du på våra egna spelare från juniorleden:

Det var som bekant blev det en kort säsong men trots det så en del som gjorde positiva avtryck och som jag har stora förhoppningar att de kommer spela till sig en tröja. Sen har vi kommande juniorer födda 02-03 som kommer få chansen vartefter. Dessa spelare är väldigt talangfulla men de behöver växa in i A-laget över tid genom till att börja med få träna.

Vad tror du om kommande säsong, kan SHC studsa tillbaka direkt:

Just nu håller jag och Coach att pyssla ihop laget med både egna produkter, spelare från föregående säsong samt spelare utifrån! Målsättningen och ambitionen är att komma tillbaka. Sollentuna som klubb är i mina ögon en div 1 klubb. Så vi ska ge det en ärlig chans.

När kan du presentera laget och nyförvärven:

Några är redan klara, och vi återkommer inom kort med spelarpresentationer.

Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md warriorlogo
Material sponsor
Md spons logo guld 230122
Guldsponsorer
Md spons logo silver 221227
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub