Shc banner

J18 klara för Regional 2024/2025

Publicerad 2024-04-10 09:49
Igår säkrade föreningens J18 lag kontraktet till J18 Regional Öst 2024/2025

Under tisdagskvällen säkrade J18 platsen i J18 Regional Öst för säsongen 2024/2025. Det gjorde man genom seger borta mot Järna - vilket var den sjunde raka trepoängaren (på åtta matcher). Därmed är Kvalserien avgjord med två omgångar kvar att spela. TyresöHanviken säkrade den andra platsen genom seger mot Eskilstuna Linden.

J18 vann bortamatchen mot Järna med 2-0, där Järna kom ut hårt i första perioden - men Sollentuna stod upp bra. Sollentuna gjorde 1-0 i andra perioden med en man mindre på isen och avgjorde i inledningen av trejde perioden. Grunden sedan match två har varit en helgjuten laginsats tillsammans med ett oerhört tätt försvars- och målvaktsspel, med mindre än 1 mål insläppta per match (match 2-7).

"Killarna har gjort ett förj-vla bra jobb, under stor press! Vi har nu tagit oss dit där vi ska vara och nu kan Sollentuna Hockey bygga något bra inför nästa säsong!", Pelle Eklund, huvudtränare.

STORT GRATTIS OCH TACK till alla inblandade, spelare, tränare, ledare, föräldrar och alla andra som stöttat laget på resan mot ett säkrat kontrakt!

I och med detta så har Sollentuna Hockey vårt J18-lag i Regional, vårt J20-lag i Regional och vårt A-lag i Hockeyettan!