Shc banner

SHC och HockeyEttan

Publicerad 2024-03-27 10:13
Vill du vara med och bidra med att bygga en plan för kommande säsong för vårt gemensamma representationslag? Vi har gjort fantastiska framsteg med föreningen i år på många sätt, såväl i ungdomsutvecklingen som i A-sektionen. Vi är nu en av väldigt få föreningar i Sverige som kan erbjuda en möjlig utveckling från hockeyskola upp till högsta nivå på Juniorsidan samt ett seniorlag i Hockeyettan. Inom Sollentuna Hockey finns därmed unika utvecklingsmöjligheter för våra spelare oavsett ålder.

HockeyEttan kommer ge oss som förening utmaningar sportslig och organisatoriskt, vi vill därför höra med dig som medlem om du vill / kan delta på något vis i uppbyggnad och planering för kommande säsong. Oavsett hur mycket eller hur lite du vill och kan delta så är allt positivt. Vårt representationslag är medlemmarnas representationslag, och vi hoppas att så många som möjligt av er känner både ett intresse och engagemang till att sätta Sollentunahockey på kartan som Norra Stockholms bästa ishockey förening för spelarutveckling.

  • Har du tankar, funderingar, input, eller idéer om vår förening och vår utveckling? Dela gärna med dig av dem via detta.
  • Vill du delta aktivt på något vis för att utveckla föreningen?

    Ge oss din input här:
    Microsoft Forms
Md shc spelare
Md sveab logotype jpeg
Arenasponsor
Md ccm logo solo
Materialsponsor
Md img 5764
Teamtextil & Merchandise
Md hockeygear
Åteförsäljare utrustning & material
Img 5766
Guldsponsorer
Md spons logo silver 221227
Silversponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub